- Har endelig funnet kjærlighet og trygghet

Rein Alexander (42) mener det kunne endt mye verre dersom det virkelig hadde gått utforbakke.

HOBBY OG AVKOBLING:  Rein Alexander tenker musikk hele tiden, bortsett fra når han er på golfbanen. Om to uker blir han å se i musikalen «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
HOBBY OG AVKOBLING: Rein Alexander tenker musikk hele tiden, bortsett fra når han er på golfbanen. Om to uker blir han å se i musikalen «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet Endelig fredag): Det står ei flaggstang utenfor huset Rein Alexander og kjæresten Siw Hege Arntsen flyttet til i fjor høst.

Den flaggstanga har mannen med den store stemmen alltid drømt om. Det er ankeret han har sluppet, pila som sikter mot framtida.

Eneboligen på Gjerdrum, en halvtimes kjøring fra Oslo, ligger like ved jordet til nabogården, der kyr beiter uforstyrret i ettermiddagssola.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer