• Flere reisesaker på db.no/reise.
(Dagbladet): Nordmenn er beredt når det rumler i magen. Det viser en ny rapport om den skandinaviske flypassasjeren utført av nettreisebyrået Expedia. Undersøkelsen er basert på intervjuer med nærmere 4000 personer og gjengitt i Travelreport.se.
30 prosent av oss har mat på lur i håndbagasjen. Om maten er bragt gjennom sikkerhetskontrollen eller kjøpt på flyplassen er uvisst, men reglene er klare. Bortsett fra det som er smørbart og flytende, er det fritt fram for å ta med mat. Våre naboer er langtfra like ivrige, Bare 17 prosent av svenskene og 16 prosent av danskene har med noe å spise. Så er de heller ikke vokst opp med medbragt pakke i samme grad som oss. Hvor mye og hvor ofte vi har med oss mat, avhenger selvfølgelig av om flyselskapet serverer måltider eller ikke.
En drink i lufta Hvorvidt alkoholen vi drikker i lufta også er medbragt røper undersøkelsen ikke, men annenhver svenske hygger seg med vin, øl eller brennevin. Vi nordmenn ligger ikke langt etter. 45 prosent av oss tar gjerne en drink mens vi svever over skyene.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger