Har laget vin siden 1500-tallet, men nå har det virkelig begynt å svinge

Her er femmer- og sekser-vinene du bør smake fra Chile.

CHILENSK VIN: Det er ingen tvil om at vi kommer til å høre mer om dette vinlandet i framtida, og da ikke utelukkende i det kommersielle segmentet, skriver Robert Lie. Foto: FERNANDO VERGARA / AP PHOTO
CHILENSK VIN: Det er ingen tvil om at vi kommer til å høre mer om dette vinlandet i framtida, og da ikke utelukkende i det kommersielle segmentet, skriver Robert Lie. Foto: FERNANDO VERGARA / AP PHOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. (Dagbladet): Chile er et vinland i stor framgang.

Her hjemme er vi best kjent med de kommersielle storprodusentene som lager enkle, rimelige viner.

Det finnes derimot et stort antall produsenter som satser på kvalitet, og nye spennende vinområder og druetyper dukker stadig opp.

Startet på 1500-tallet

Chile har en lang historie når det kommer til vinproduksjon.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer