Akuttbehandling ved hjerneslag:

Hege (44) fikk hjerneslag: Reddet av rask behandling

Rask behandling kan avgjøre skjebnen for resten av livet.

OPPLEVDE HJERNESLAG: Hege Holstad (44) fikk hjerneslag i fjor. Det førte til at hun ble delvis lammet i venstre side av kroppen, og måtte blant annet lære å gå på nytt. Foto: Hans Arne Vedlog
OPPLEVDE HJERNESLAG: Hege Holstad (44) fikk hjerneslag i fjor. Det førte til at hun ble delvis lammet i venstre side av kroppen, og måtte blant annet lære å gå på nytt. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årlig rammes omlag 12 000 nordmenn av hjerneslag. I de fleste tilfeller skyldes et hjerneslag en blodpropp i hjernen eller en blødning i et av hjernens blodkar.

Hege Holstad fra Leirsund opplevde i en alder av 43 år å få hjerneslag en varm junidag i fjor. Under et bursdagsselskap ble hun fryktelig svimmel. Så svimmel at hun måtte legge seg nedpå.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer