Akuttbehandling ved hjerneslag:

Hege (44) fikk hjerneslag: Reddet av rask behandling

Rask behandling kan avgjøre skjebnen for resten av livet.

OPPLEVDE HJERNESLAG: Hege Holstad (44) fikk hjerneslag i fjor. Det førte til at hun ble delvis lammet i venstre side av kroppen, og måtte blant annet lære å gå på nytt. Foto: Hans Arne Vedlog
OPPLEVDE HJERNESLAG: Hege Holstad (44) fikk hjerneslag i fjor. Det førte til at hun ble delvis lammet i venstre side av kroppen, og måtte blant annet lære å gå på nytt. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årlig rammes omlag 12 000 nordmenn av hjerneslag. I de fleste tilfeller skyldes et hjerneslag en blodpropp i hjernen eller en blødning i et av hjernens blodkar.

Hege Holstad fra Leirsund opplevde i en alder av 43 år å få hjerneslag en varm junidag i fjor. Under et bursdagsselskap ble hun fryktelig svimmel. Så svimmel at hun måtte legge seg nedpå.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer