Du leser nå Dagbladet Pluss

Hele oppveksten hadde Anita (33) ett ønske: Én dag med normalt ansikt

«Hvordan kan noen bli sammen med meg som ser sånn ut?» tenkte hun. Så kom Richard og falt pladask.

- HAR KLART MEG: - Jeg er stolt over at jeg har klart meg. Jeg har fortsatt det fjeset jeg har, men jeg har fått alt jeg ville ha i livet, sier Anita Sirnes Larsen. Foto: Anders Martinsen
- HAR KLART MEG: - Jeg er stolt over at jeg har klart meg. Jeg har fortsatt det fjeset jeg har, men jeg har fått alt jeg ville ha i livet, sier Anita Sirnes Larsen. Foto: Anders MartinsenVis mer

Sjarmen! Svaret kommer kontant.

- Jeg falt for farten, hun hadde så godt humør og var aktiv. Kjemien stemte fra vi møttes, jeg falt for henne med det samme. Det var ei gøy tid.

Richard Håbesland (41) ser bort på Anita Sirnes Larsen (33) og smiler. De har vært sammen i 16 år, forlovet i 12, de har to nydelige døtre. Og de er fortsatt kjærester, hånd i hånd, sammen mot røkla.

Det er blitt noen kamper - de første sto allerede i den gryende forelskelsen. For folk kunne ikke helt forstå det. Han som var en sånn kjekk mann, hvorfor fant han seg ikke ei pen jente? Folk tenkte det ikke bare, de sa det til ham også, ute på byen.

16 år etter gjør det fortsatt vondt å tenke på.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.