Helgemenyen er klar

Her er oppskriftene du trenger i helga!

SNACKS: En liten perle av av en snack. Vil du prøve? Foto: Erik Hannemann
SNACKS: En liten perle av av en snack. Vil du prøve? Foto: Erik Hannemann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Noen dager er man mer mathungrige enn andre. Dette er en av de dagene. Og jeg har lyst på alt: Kjøtt, fugl, fisk, skalldyr og varme supper. Krydret mat, indisk gryte med cashewnøtter for eksempel, og hjemmelaget sushi.

Jeg innser at jeg må begrense meg. Men, etter noen harde runder med meg selv har jeg kommet fram til følgende meny:

Forrett(er) Først vil jeg bare skjære opp litt rå laks og legge dem på et fat. Noen med olje, andre med soyasaus. Kanskje lager jeg også et fat med litt spansk skinke (ja, det er nok verdens beste).

Den eneste retten jeg skal lage er en er herlig toast med chevre og paprika. Jeg innrømmer at dette er en stor og kraftig forrett som atpåtil har plenty sødme (fra syltetøyet). Ikke akkurat stilig - men nøyaktig slik jeg vil ha maten denne helgen.

Hovedrett Retten er idiotskikker: Legg kyllingbiter, chorizo og poteter i en form - sett den i ovnen i 45 minutter. Ferdig. Dette er egentlig det første jeg gjør - før jeg lager forrett(ene). Om du har i noen hele hvitløker er det røft og rustikt å dele dem i to og servere til dem som vil ha. Ja, jeg er en av dem!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer