Helgemenyen som gjør deg lykkelig

Varmende suppe-shots, saftig kylling og masse sjokolade.

PROFITEROLLER: Ikke stopp før du skammer deg.  Foto: Erik Hannemann
PROFITEROLLER: Ikke stopp før du skammer deg. Foto: Erik Hannemann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Været er svært appetittvekkende om dagen. Jo kaldere det er ute, jo mer sulten blir jeg. Og jeg har ikke lyst på salat, for å si det sånn.

Nei, nå vil jeg ha noe skikkelig varmt, noe salt og saftig og en skikkelig sjokoladedessert. Så da lager jeg det.

Forrett Førstmann ut har blitt en klassiker i mitt kjøkken. Det er simpelthen en enkel ertesuppe som jeg serverer i små shotsglass. (En middagsvariant med stekt pølse finner du her). Alt du trenger er noen frosne erter, litt fløte, en liten løk og så blir den bedre med noen dråper trøffelolje (selv om det ikke er nødvendig).

Hovedrett Hovedretten er kul å lage første gangen - og etter det vil du lage den mange, mange ganger. Det er simpelthen en kylling som pakkes inn i masse salt og så bakes den i ovnen. Resultatet er simpelthen den saftigste kyllingen du har spist.

Til kyllingen er det mange muligheter. Her er noen forslag:

Ovnsbakte poteter med rosmarin

En knallgod sopprisotto

Fløtegratinerte poteter (en sunn variant)

Potetmos med sellerirot

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer