Helserelatert fravær blir ikke ført på vitnemålet ut skoleåret

Kunnskapsdepartementet forlenger de midlertidige endringene i fraværsreglene ut året. Dermed blir ikke noe helserelatert fravær ført på vitnemålet.

PRESSEKONFERANSE: Kunnskapsminister Guri Melby under en pressekonferanse om corona-situasjonen. Foto: Jil Yngland / NTB
PRESSEKONFERANSE: Kunnskapsminister Guri Melby under en pressekonferanse om corona-situasjonen. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer

– Det er viktig at elevene følger rådene som er gitt om når de skal møte på skolen. Vi forlenger unntaket i fraværsreglene for å unngå at elever som skal være hjemme av smittevernårsaker, ikke skal føle seg presset til å dra på skolen, sier kunnskapsminister Guri Melby (V) i en pressemelding.

Dette gjelder blant annet elever med milde, nyoppståtte luftveissymptomer, sykdomsfølelse, elever i karantene eller isolasjon, og elever som selv er i risikogruppe eller har nær familie som er det.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer