Helsestudie: De 10 avgjørende matvarene

Ny studie mener at det er spesielt 10 matvarer vi burde spise mer eller mindre av, og at det kan forebygge risikoen for å dø av hjertesykdom, hjerneslag og diabetes type 2.

BRA FOR HELSA: Enkelte matvarer er forbundet med bedre helse, mens andre matvarer har stikk motsatt effekt. Foto: NTB Scanpix
BRA FOR HELSA: Enkelte matvarer er forbundet med bedre helse, mens andre matvarer har stikk motsatt effekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer