Helt rått og helt gratis

Hologrammer, Xbox og mobil i Windows 10.

HOLOGRAM: Microsoft viste hvordan man kan bygge et holografisk helikopter ved hjelp av Windows 10 og HoloLens. Foto: MICROSOFT
HOLOGRAM: Microsoft viste hvordan man kan bygge et holografisk helikopter ved hjelp av Windows 10 og HoloLens. Foto: MICROSOFT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det som kanskje noen forventet skulle være en nøktern presentasjon av de siste oppdateringene i et operativsystem som har vært kjent en stund, endte opp med å bli noe helt annet.

For på onsdagskveldens presentasjon av Windows 10 ble det vist fram mer spektakulær teknologi, enn kontorprogrammer og praktisk løsninger for daglige, kjedelige gjøremål.

Møt HoloLens, Microsofts nye måte å se verden på:

Kort sagt er det en krysning mellom Googles hi tech-brille Google Glass, 3D-film og hologrammer av den typen som har vært med oss helt siden slutten av 1940-tallet.

Se også Pressfire: Bruk stua som byggeplass i Minecraft.

Bygde holografisk helikopter I en imponerende presentasjon viste en Microsoft-ansatt hvordan hun kunne bygge et virtuelt hologram-helikopter ved å sette sammen deler fra et digitalt byggesett. Ja, hun bygde faktisk med hendene, akkurat som man gjør når man lager virkelige lekefly som ligger pakket i deler i en eske.

Det er nok først og fremst spillverdenen Microsoft tenker på med denne teknologien. men de viste også hvordan den kan brukes i arbeidslivet og som visuelt krydder i Skype-samtaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.