Du leser nå Dagbladet Pluss

Hemmeligheten bak vellykket oralsex

Å motta oralsex fra en partner er vanskelig for mange. Hva er det som holder kvinner tilbake fra å gå for det som gir så mye nytelse? Slik lærer du å nyte oralsex.

NYTELSE: Her er rådene for å motta med glede. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.
NYTELSE: Her er rådene for å motta med glede. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.Vis mer

I en norsk undersøkelse fra 2008 blant 18-60 åringer oppga 41 prosent av gifte eller samboende heterofile menn og 35 prosent av kvinnene at de ga sin partner oralsex* ved sitt siste samleie.

I de åra som har gått siden 2008 er det grunn til å tro at enda flere i dag praktiserer oralsex ved samleie. I en undersøkelse fra 2013 blant 18-29 åringer beregnet vi gjennomsnitts debutalder for oralsex. Blant heterofile menn var debutalderen 18,7 år for å gi en kvinne oralsex, og 17,5 år for kvinner å gi en mann oralsex.

Til sammenlikning har heterofile menn sitt første vaginale samleie ved 18,3 år, og kvinner ved 16,8 år.

Heterofile debuterer altså med oralsex etter den vaginale samleiedebuten. Til sammenlikning er homofile og lesbiske tidligere uten med oralsex. Blant homofile menn er debutalderen 18,5 år for oralsex med en annen mann, og blant lesbiske 21,1 år for oralsex med en annen kvinne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.