Her advares det mot en zombie-invasjon

Overlever du dette, overlever du alt.

ADVARER: Myndighetene i Canada har brukt zombier  i en kampanje for å opplyse folk om forberedelser til naturkatastrofer. Her er en gjeng levende døde fra den populære tv-serien «The Walking Dead.» Foto: TVNORGE
ADVARER: Myndighetene i Canada har brukt zombier i en kampanje for å opplyse folk om forberedelser til naturkatastrofer. Her er en gjeng levende døde fra den populære tv-serien «The Walking Dead.» Foto: TVNORGE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Planlegger du en tur til Canada i sommer, er du herved advart.

Myndighetene i den vestlige provinsen Britisk Columbia har tydd til uvanlige midler for å gjøre befolkningen oppmerksom på naturkatastrofene som herjer i området.

Zombie-uke Byrået for naturkatastrofer, Emergency Info BC, slapp forrige uke en offisiell advarsel om at området står i fare for en zombie-invasjon. Det skriver Sydney Morning Herald.

Hensikten bak kampanjen, som har fått tittelen Zombie Awareness Week, er å spre informasjon om diverse forberedelser som vil øke sjansen til å overleve en naturkatastrofe.

Ja, til og med et zombie-angrep.

Levende døde Kampanjens nettside består blant annet av tips og råd om hva du bør gjøre hvis det en dag kommer et virus som gjør store deler av befolkningen til levende døde.

Her finner du også en fiktiv blogg av en person har overlevd zombie-invasjonen i området, i tillegg til videoer som illustrerer fem hovedtips til hvordan du kan overleve.

Du blir opplyst om hva du bør inkludere i nødpakkene dine, samt et kart over områder med høy zombierisiko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer