­

Her behandles de alvorligste corona-tilfellene: Legenes egne bilder fra innsiden

- Å se hvor dårlige relativt unge, friske pasienter kan bli av dette viruset skremmer meg. Jeg hadde aldri sett for meg dette. Det føles som om vi er i krig mot viruset, sier lege Marlen Stensrud (35).

BLI MED BAK PLASTVEGGEN: Bildene i denne reportasjen er tatt av lege Marlen Stensrud og kollegene hennes. De jobber ved akutt- og traumemottaket på Ullevål sykehus. Mottaket er nå totalforandra for å kunne ta imot coronapasienter.
BLI MED BAK PLASTVEGGEN: Bildene i denne reportasjen er tatt av lege Marlen Stensrud og kollegene hennes. De jobber ved akutt- og traumemottaket på Ullevål sykehus. Mottaket er nå totalforandra for å kunne ta imot coronapasienter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pasientene på isolat 1 og 2 har slutta å holde armen foran ansiktet når de hoster. De er for sjuke. I stedet hoster de rett på Marlen Stensrud. Hun lukker øynene et sekund, er det nå hun blir smitta?

I løpet av noen intense uker har akutt- og traumemottaket og flere andre avdelinger ved Ullevål universitetssykehus blitt gjort helt om for å kunne ta imot pasienter med coronavirus.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer