DRØMMEDUSJ: På Desert Lodge i Namibia dusjer du ute, men verdens vakreste utsikt som nabo.  FOTO: Hotellene
DRØMMEDUSJ: På Desert Lodge i Namibia dusjer du ute, men verdens vakreste utsikt som nabo. FOTO: HotelleneVis mer

Her blir dusjen mest sexy

Vil du blåse liv i romantikken igjen, da bør du ta deg en dusj på disse hotellene.

Vi nordmenn elsker å reise. Og det er ikke bare sol og varme vi er på jakt etter når vi setter kursen vekk fra kalde lille Norge for en stakket stund. Nå vil vi nemlig gjerne ha en hotell-opplevelse med på kjøpet.

Ofte en dyrkjøpt en sådan, for lekre designhoteller kommer stort sett ikke billig.

Det ene kule hotellet slår snart det andre ihjel i storbyer verden over, og det mangler ikke på valgmuligheter når man skal på kjærestetur og sjekke inn i stil. Og hva er vel da mer romantisk, etter en dag med shopping, sightseeing og champagne, enn å låse døren og ta en felles dusj?

Og nå trenger du ikke gå deg vill i hotelljungelen lengre, for det anerkjente reisemagasinet Travel & Leisure har nemlig kåret verdens mest sexy hotelldusjer.

Så her er det bare å la seg friste til våte hotellopplevelser som kan få fart på romantikken:

1. Mondrian South Beach, Miami Dusjen: Dusjen på Mondrian har spesiallagede mosaikkfliser på veggene som forestiller Miamis blå blå himmel og hav.

MØRK OG SEXY: Hotel on Rivington i New York og Hazelton Hotel i Toronto er begge fulle av sexy designersjarm. Ikke minst gjelder dette på badet. FOTO: Hotellene
MØRK OG SEXY: Hotel on Rivington i New York og Hazelton Hotel i Toronto er begge fulle av sexy designersjarm. Ikke minst gjelder dette på badet. FOTO: Hotellene Vis mer

Vannet strømmer ned på deg i sann tropestil fra et digert takmontert dusjhode, som er skjult inne i en opplyst krystalllysekrone.

Hotellet: Designet av Marcel Wanders. Dette hotellet oser chic. Alle møbler er spesiallaget til hotellet, og den spektakulære utsikten inkluderer by, bukt og sjø.

2. Viceroy Anguilla Dusjen: Utendørsdusjene på Viceroy er knyttet til resten av den marmorbelagte badet via store glassdører. Her kan man åpne vindusskoddene og ta inn en fantastisk utsikt mot havet.

Hotellet: Det store resorthotellet befinner seg på sofistikerte Anguilla, hvor man nesten snubler i Hollywoodstjerner og andre kjendiser, i følge Travel & Leisure.

5. Singita Sweni, Kruger National Park, South Africa Dusjen: En skyvedør i glass er det enste elementet som skiller inne fra ute på badet på Singita Sweni. Badekaret befinner seg på innsiden av glasset, mens dusjen er ute i friluft med utsikt over Afrikas villmark.

Her kan du beundre bavianer, elefanter og krokodiller mens du nyter en kjølig dusj.

Hotellet: Hotellet, som har fått navnet sitt fra elven ved siden av, er hovedsakelig bygget på stylter. Rommene har alle uteplasser i mørkt treverk, som er nærmest skjult i landskapet som omgir hotellet.

6. Donovan House, Washington, DC Dusjen: I dusjen på Donovan House i USAs hovedstad Washington D.C. er det ingen skarpe hjørner i sikte. Her skal man føle seg som om man dusjer i en lun kokong. Dusjene er i tillegg utført i et pleksiglassmateriale som ikke dugger når man dusjer.

LUKSUS: Det er en opplevelse å være gjest på disse hotellene, ikke minst det å ta seg en dusj eller et bad. FOTO: Hotellene
LUKSUS: Det er en opplevelse å være gjest på disse hotellene, ikke minst det å ta seg en dusj eller et bad. FOTO: Hotellene Vis mer

Hotellet: Moderne, minimalistisk og stramt: Her er interiøret holdt i hvit kalkstein, mørk teak med små innslag av limegrønt og lilla.

7. Amangiri, Utah Dusjen: Utsikten er noe av det viktigste man får med seg ved et besøk på Amangiri i Utah i USA. Et stort våtrom inne på hver suite er utstyre med et nedsunket badekar og ikke mindre enn to tropedusjer.

Vinduet som strekker seg fra gulv til tak rammer inn en spektakulære utsikt over ørkenen utenfor.

Hotellet: Både interiør og eksteriør tar inspirasjon fra naturen rundt. Her er stikkordene rått treverk, polert stein og lær.


8. Basico, Playa del Carmen, Mexico Dusjen: På Basisco i Mexicos Playa del Carmen er baderommene i industriell stil. Vinduer som strekker seg fra gulv til tak slipper utsikten over Stillehavet inn.

Hotellet: Basisco er et moderne strandhotell med store utendørs bassengområder og enorme grønne planter. Rør og metallpiper er plassert utenpå vegger i en rå industristil.

9. Andaz San Diego Dusjen: Trykk på en knapp, og glassveggen på soverommene på Andaz forandrer seg fra sotet til gjennomsiktig. Det vil si at du kan dusje med fritt innsyn fra alle som sitter på hotellrommet. Ikke for de blyge, med andre ord.

Hotellet: Andaz ligger midt i hjertet av bydelen Gaslamp Quarter.

10. Sossusvlei Desert Lodge, Namibia Dusjen: Kjøl deg ned på varme dager i utedusjen på Sossusvie Desert Lodge. Det unike afrikanske landskapet rundt vil by på mange synsopplevelser.

NYT NATUREN: På Mondrian blir du minnet på Miamis blå bølger mens du dusjer. På hotellet Viceroy på Anguilla nyter du en utedusj i lekre marmor-omgivelser. FOTO: Hotellene
NYT NATUREN: På Mondrian blir du minnet på Miamis blå bølger mens du dusjer. På hotellet Viceroy på Anguilla nyter du en utedusj i lekre marmor-omgivelser. FOTO: Hotellene Vis mer

Hotellet: Midt i Namibias eldgamle ørken ligger dette hotellet, som passer perfekt for deg som er sporty og ønsker en ferie med naturopplevelser, villmark og stjernekikking.

11. Four Seasons Chiang Mai, Thailand Dusjen: Dusj ute i den vakre hagen på Four Seasons Chiang Mai, og ta til deg synet av blomstrende banantrær og ville blomster mens du blir ren og pen.

Hotellet: 64 rom dekortert med original siamesisk kunst har utsikt over jungelkledte åser i Mae Rim Valley området.

13. Cocoa Island, Maldives Dusjen: På Cocoa Island kan man dusje før man dypper seg i det turkisblå havet. Eller etter. Dusjen ligger vakkert til ute på terassen, hvor trappetrinn fører rett ned i det varme og vakre Indiske Hav.

Hotellet: Globetrottere og luksusdyr trekkes alle mot dette avslappede hotellet, hvor fokuset er på økologisk mat, yoga og asiatiske spaopplevelser.

Den eksklusive reiseguiden Mr & Mrs Smith, som har spesialisert seg på designer- og boutiquehoteller verden over, har også kåret noen av de mest sexy hotellbad og dusjopplevelsene du som hotellgjest kan finne når du er på tur:

1. Hotel on Rivington, New York City

DESIGNERDUSJ: Bare glassdører skiller badet (inne) fra dusjen (ute) på Singita Sweni i Sør Afrika.  FOTO: Hotellene
DESIGNERDUSJ: Bare glassdører skiller badet (inne) fra dusjen (ute) på Singita Sweni i Sør Afrika. FOTO: Hotellene Vis mer

Dusjen/badet: På dette badet er det både utsikten og interiøret som faller i smak. Her kan du dusje og ta inn utsikten over The Big Apple sin skyline samtidig.

Steamdusjer med opptil tre dusjhoder er standard på dette hotellet, og de japanske badekarene er store nok for to.

2. Huvafen Fushi, Maldivene

Dusjen/badet: Ingenting å utsette på utsikten fra dette hotellet. Og ikke minst på de flotte badene. Badekarene har utsikt fra hele tre sider, og dusjene har innebygget Bose-anlegg, så du kan synge mens du vasker deg.

3. Hazelton Hotel, Toronto, Canada

UTSIKT: Det er utsikten som fortroller når man tar en dusj på hotellet Amangiri i Utah, USA. FOTO: Hotellet
UTSIKT: Det er utsikten som fortroller når man tar en dusj på hotellet Amangiri i Utah, USA. FOTO: Hotellet Vis mer

Dusjen/badet: Ett ord: Gedigent. Badene på dette hotellet kommer garantert til å imponere. Her er det granitt og glass så langt øyet kan se, og luksus i bøtter og spann.

Andre hotellbad som garantert får fatt på romantikken Disse hotellene har også baderom som både imponerer og innbyr til en romantisk badestund for to:

1. Grims Grenka, Oslo

Dusjen/badet: Frostede glassvegger, fossafalldusj og høyttalere på badet. Selv i lille Oslo kan man finne luksus på hotellbadet.

2. Babington House, Somerset, England

Dusjen/badet: Mange av rommene er utstyrt med løvefotbadekar inne på rommet, noe som virkelig kutter ned på avstanden fra bad til seng.

INDUSTRI-CHIC: Den lekre dusjen på Basisco i Playa del Carmen er helt i tiden. FOTO: Hotellet
INDUSTRI-CHIC: Den lekre dusjen på Basisco i Playa del Carmen er helt i tiden. FOTO: Hotellet Vis mer

Steamdusj, metrofliser og produkter fra hotellets eget spa, Cowshed, gjør sitt til at man får lyst til å være lenge på badet her.

3. Soho House, Berlin

Dusjen/badet: Rått og industriaktig. Dette badet er supertrendy og helt i tiden. På veggene er metroflisene skitten-hvite, noe som bidrar til det røffe uttrykket. Store dype badekar og steamdusj er innbydende.

Les også:
Beryktet fengsel ble luksushotell

Dette hotellet glemmer du aldri

Test deg selv: Har familien gode matvaner

BADEDRØMMER: Det er ikke vanskelig å finne igjen romantikken her. FOTO: Hotellet
BADEDRØMMER: Det er ikke vanskelig å finne igjen romantikken her. FOTO: Hotellet Vis mer

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

VÅTE DRØMMER: Disse dusjene er vel verdt et besøk.  FOTO: Hotellene
VÅTE DRØMMER: Disse dusjene er vel verdt et besøk. FOTO: Hotellene Vis mer
DOBBEL-DUSJ: Disse dusjene tar pusten fra de fleste. Ta med deg kjæresten og del en dusjopplevelse utenom det vanlige. FOTO: Hotellene
DOBBEL-DUSJ: Disse dusjene tar pusten fra de fleste. Ta med deg kjæresten og del en dusjopplevelse utenom det vanlige. FOTO: Hotellene Vis mer