Her er alle sommerens charternyheter

Hotellet er det nye reisemålet.

KROATIA: Flere av charterselskapene har den kroatiske øya Brac på programmet til sommeren. Foto: PATSTOCK / AGE / NTB SCANPIX
KROATIA: Flere av charterselskapene har den kroatiske øya Brac på programmet til sommeren. Foto: PATSTOCK / AGE / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Til sommeren blir det retro-charter, når kjente og kjære reisemål som Kroatia, Italia og Portugal kommer tilbake for fullt i charterkatalogene.

Det er sjelden det dukker opp nye reisemål og steder i sommerens charterkataloger. Nye reisemål og land er forbeholdt vinterkatalogen hvor det er mer å velge i.

En million nordmenn reiser på charterferie i løpet av året, og mange reiser tilbake til samme sted som året før når man først har funnet sitt favorittreisemål.

Hotell blir stadig viktigere på ferien, og charterselskapene lanserer isteden mange nye hotellkonsepter denne sommeren. Hotellet blir det nye reisemålet.

En gresk nyhet står likevel på charterlista: Øya Paxos, den minste øya i Det joniske hav, utenfor vestkysten av Hellas.

Paxos frister med blå grotter, olivenlunder og hovedbyen Gaios med seilbåter og luksusyachter i havna. Denne lille øya er i charterkatalogen for første gang, 37 år etter at de første charterreisene gikk til Hellas.

Nye reisetrender • Charterbransjen spesialiserer seg. Det blir flere hoteller for bare voksne, og flere hoteller for barnefamilier med badeland og barneaktiviteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer