Juryens begrunnelse: - Bør snarest bli standard lærebok.
ÅRETS KOKEBOK 2015: Tom Victor Gausdals "Kokkelære" er vår tids Schønberg Erken "Stor kokebok" - et omfattende og svært anvendelig oppslagsverk som kommer til å bli et must i alle kjøkken, heter det i juryens begrynnelse. Montasje - Arkivfoto: ANDREA GJESTVANG / Coverfoto: PRESS FORLAG
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Ine-EliseHøibyDB.NO/MAT
Publisert Sist oppdatert
(Dagbladet): I kveld ble prisen for «beste norske kokebok» delt ut for åttende gang, og vinneren for 2015 er Tom Victor Gausdal med boka «Kokkelære. Den store kokeboka».
Juryens begrunnelse for årets vinner, er blant annet at det er et omfattende og anvendelig oppslagsverk som kommer til å bli et must i alle kjøkken.
- Den bør snarest bli standard lærebok ved alle norske skoler som utdanner kokker, mener juryen.
Spennende finalerunde
Juryen mener at boka er obligatorisk for alle amatørkokker som drømmer om å spisse sin matlaging, og fikk prisen for årets kokebok etter en jevn og spennende finalerunde.
Prisen for beste norske kokebok er et samarbeid mellom Apéritif og Norli.
IKKE TIL TOPPS: Pannekaker, Glød og Gatemat klarte ikke å slå Gausdals kokebok i finalerunden. Foto: DAGBLADET
Vis mer
Last ned appen vår
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.