Her er åttebarnsmorens beste mammatips

Står opp 0540 og løper en mil annenhver dag.

Fra venstre: Carla (10), Joel (6), Colin (6), Alexis (6), mamma Kate, Aaden (6), Leah (6), Hannah (6) og Mady (10). FOTO: TLC
Fra venstre: Carla (10), Joel (6), Colin (6), Alexis (6), mamma Kate, Aaden (6), Leah (6), Hannah (6) og Mady (10). FOTO: TLC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åttebarnsmoren Kate Gosselin er blitt berømt etter at hun lot privatlivet sitt bli allemannseie gjennom tv-serien Jon & Kate Plus 8.

En hær av frivillige De fleste av oss har mer enn nok med å få ett barn til å sove hele natta. Da er det vanskelig å forestille seg hvordan det er å ha seks babyer og to 4-åringer.

Den første tida etter at sekslingene ble født, var Kate og ektemannen Jon avhengig av hjelp fra en hel hær av frivillige for å håndtere alle bleieskiftene, måltidene og nattevåkingen.

Big business For Kate har det å få sekslinger, etter først å ha fått tvillinger fire år tidligere, vært nøkkelen til big business og en tilværelse som superkjendis.

Hun har til og med deltatt i den amerikanske versjonen av Skal vi danse.

Assistert befruktning Alle barna ble til ved hjelp av assistert befruktning. Selv om Kate var forberedt på å få flere barn på én gang, hadde hun aldri forestilt seg at hun skulle bli gravid med sekslinger.

Nå er familien komplett. Åtte barn er altså nok.

Skilsmissen Kate og Jon har fått kraftig kritikk for sin eksponering av barna, særlig etter at ryktene begynte å gå om parets samlivsproblemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer