Her er barnas drømmevinterferie

Dette kan du oppleve i fjellet - med og uten ski på beina.

SKIGLEDE: Det er klart for vinterferie med barn på Svukuriset i Femundsmarka. Foto: Julie Maske/Turistforeningen
SKIGLEDE: Det er klart for vinterferie med barn på Svukuriset i Femundsmarka. Foto: Julie Maske/Turistforeningen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fine skispor, store snøhuler, morsomme akebakker - og varm kakao. Dette er drømmevinterferie for mange. Kanskje særlig for barnefamilier, eller for besteforeldre som skal være sammen med barnebarna i vinterferien. Men hva skal dere finne på?Den Norske Turistforening har råd til den som trenger inspirasjon eller som ønsker å være sammen med andre barnefamilier i ferien.

Opplevelser for livet

- Flere av DNTs hytter er åpne i vinterferien, og byr på morsomme aktiviteter for hele familien. Disse seks gir garantert vinterferieminner for livet, sier Ingvild Lundberg Bakke, kommunikasjonsrådgiver i Den Norske Turistforening.

Her er turistforeningens tips til en god ferie for barn og voksne i fjellet:

Haukeliseter

Midt på fjellet mellom øst og vest, ved inngangen til Hardangervidda Nasjonalpark, finner du Fjell-Norges storstue.Selv du kan komme deg helt fram med bil eller buss har du den deilige villmarksfølelsen og fjellheimen rett utenfor vinduet. I uke 8 og 9 er det klart for vinteraktiviteter, skilek og morsomme aktiviteter på Haukeliseter. Hytta tilbyr gratis overnatting for barn under 12 år i vinterferien. Les mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer