Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Her er bilene du drømmer om

Vi har testet 12 biler med en startpris på over millionen.

KLASSISK LUKSUSBIL: Jaguar er et merke med stolte tradisjoner når det kommer til luksusbiler. Foto: Egil Nordlien/HM Foto
KLASSISK LUKSUSBIL: Jaguar er et merke med stolte tradisjoner når det kommer til luksusbiler. Foto: Egil Nordlien/HM Foto Vis mer

Vi Menn Bil tester det aller meste som finnes på det norske markedet.

Det inkluderer alt fra minibiler som Fiat 500, elbiler som Peugeot iOn og familiebiler som Mazda5 til luksussyvsetere og superbiler.

Enten du har mye penger i bakhånd og er på biljakt, eller om du bare er ute etter å drømme litt, bør du finne noe som tilfredsstiller din smak her.

Mye luksus og høy ytelse Felles for alle bilene er høye ytelser og mye luksus. Samt ekstrautstyrslister som er lengre enn en semitrailer.

Det er nemlig i disse bilene produsentene lanserer ny teknologi først. Her kan du få ting som nattkameraer, skjermer som kan vise forskjellig bilder til fører og passasjer, karbonkeramiske bremser og nanolakk som reparerer seg selv. Men det koster.

Det er ikke umulig å krysse av ekstrautstyr for over 400.000 kroner. For den prisen kan du få en godt utstyrt familiebil.


Mest tyskprodusert Ikke overraskende er nesten alle bilene på lista tyske. 9 av bilene kommer fra Tyskland, mens de tre resterende blir bygget i England.

Under finner du alle bilene vi har testet som har en startpris på over millionen sortert fra dyrest til billigst.

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Denne bilen er sykt rask Hvor hardt kan 571 hester sparke? Vi har testet Mercedes SLS AMG. Karakter: 5/6 Produsent: Mercedes-Benz Pris: 2800000 En av verdens beste biler Vi har testet Audis råeste bil. Karakter: 6/6 Produsent: Audi Pris: 2533800 Heftig tungvektsracer Når du ser Mercedes CL, skulle du tro det var en sedat luksuscoupé. Utseendet bedrar. Karakter: 5/6 Tradisjonsbrudd Den nye Jaguar XJ er en helt annerledes bil enn sin forgjenger. Mest på godt, men det etterlater også et lite savn. Karakter: 5/6 BMW ga oss elektrosjokk på vinterføre Under et bedragersk snølag ligger holka speilglatt. Da skal det litt til å få fart på 485 hk og en vekt på rundt 2,5 tonn. Men neida. - Imponerer i alle fartsområder Den nye Audi A8 har alt, inkludert rå kraft. Likevel er forbruket lavt. Karakter: 5/6 Produsent: Audi Pris: 1350000 Sports-SUV med miljøalibi Med ekstra skyv fra elmotoren blir VW Touareg Hybrid en av de raskeste SUV-modellene vi har testet. Men slett ikke den mest miljøvennlige. Karakter: 3/6 Produsent: Volkswagen Pris: 1430000 Koster skjorta, mangler tak og er vanskelig å sladde med Men BMW 640i kabriolet er noe av det beste du kan kjøre i sommer. Karakter: 5/6 Produsent: BMW Pris: 1299500 XJ er en ekte luksusbil Nye Jaguar XJ oser av britisk eleganse og klasse. Vi har testet den. Karakter: 6/6 Produsent: Jaguar Pris: 1370440 Diger og deilig Land Rover Den nye Land Rover Discovery 4 byr på det aller meste - i en og samme pakke. Karakter: 5/6 Produsent: Land Rover Pris: 1271250 Helt drøy familiebil Går som en Porsche og har plass til familien. Karakter: 4/6 Produsent: Opel Pris: 1090790 Luksus for storfamilien Den digre Mercedes R-klasse er de barnerikes drømmebil. Les test. Karakter: 4/6 Produsent: Mercedes-Benz Pris: 1250000