Her er bilene vi vil kjøpe i året som kommer

Hør ekspertens dom og se årets viktigste bilnyheter i vår studiosending!

(Dagbladet): Den 82. internasjonale bilmessa i Geneve er i gang, og det knyttes som vanlig stor spenning til hva vi vil få se presentert.

I dagens studiosending tar vi en nærmere kikk på hva slags biler du og jeg kan kjøpe i nærmeste framtid, og hvilke som garantert vil gjøre en god figur på norske salgsstatistikker i året som kommer.

Dessuten har vi et par godbiter på lur, som for enkelte kanskje kan bli noe mer enn en fjern drøm bilavgiftene effektivt tar livet av.

Vi har også fått besøk i studio av seniorrådgiver fra TNS Gallup, og jurymedlem i Dagbladets Årets Bil-kåring, Anders G. Hovde.

EKSPERT: Anders G. Hovde fra TNS Gallup. Foto: Rune Myhre/Dagbladet
EKSPERT: Anders G. Hovde fra TNS Gallup. Foto: Rune Myhre/Dagbladet Vis mer

Anders har bilmarkedet og biltrender som spesialfelt, og besitter enorm kunnskap om hva norske kjøpere vil ha. Vi tar også en kjapp kikk i krystallkula for å se om han tror bilene vil endre seg mye i åra som kommer.

I neste sending vil vi se nærmere på alle de raskeste, dyreste, eksklusive og mest spesielle bilene som vises på årets Geneve-messe.

Vi tar også en prat med journalisten Brede Lie Reime. Han vet alt du trenger å vite om super- og hyperbiler - og enda litt til.