KLAR FOR FEST:  Sprudlende drikke er en god løsning for de fleste nasjonaldagsfrokoster, mener vår vinanmelder. Foto: ANITA ARNTZEN
KLAR FOR FEST: Sprudlende drikke er en god løsning for de fleste nasjonaldagsfrokoster, mener vår vinanmelder. Foto: ANITA ARNTZENVis mer

Her er de beste boblene til 17.mai

Noe for enhver smak.

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret til Norges beste sommelier (vinkelner), og har som eneste nordmann vunnet et europeisk mesterskap for sommelierer. Han har tidligere vært vinansvarlig ved Restaurant Oscarsgate, Statholdergaarden og seinest Grefsenkollen. Foto: NINA HANSEN Vis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Nasjonaldagen skal selvfølgelig feires med brask og bram. Når noe skal feires, er det vanskelig å komme utenom bobler i glasset.

Mange velger å starte dagen med champagnefrokost i hagen eller på terrassen om været tillater det. Sprudlende, frisk drikke i sola er absolutt ikke en dum start.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn