KLAR FOR FEST:  Sprudlende drikke er en god løsning for de fleste nasjonaldagsfrokoster, mener vår vinanmelder. Foto: ANITA ARNTZEN
KLAR FOR FEST: Sprudlende drikke er en god løsning for de fleste nasjonaldagsfrokoster, mener vår vinanmelder. Foto: ANITA ARNTZENVis mer

Her er de beste boblene til 17.mai

Noe for enhver smak.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Nasjonaldagen skal selvfølgelig feires med brask og bram. Når noe skal feires, er det vanskelig å komme utenom bobler i glasset.

Mange velger å starte dagen med champagnefrokost i hagen eller på terrassen om været tillater det. Sprudlende, frisk drikke i sola er absolutt ikke en dum start.

Det er også en grei løsning for de fleste nasjonaldagsfrokoster, som ofte består av salater, reker og liknende lette sommerlige retter.

Både champagne, prosecco, cava og annen tørr musserende gjør stort sett jobben, ettersom det er friskhet og frukt som er ønskelig. Her er det i utgangspunktet budsjettet og egen preferanse som bestemmer hva som fungerer best.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn