Her er de beste vinene til høstens søndagsmiddag

Følgesvenner til høstens lam.

HØSTENS FESTMIDDAG: Lam i ulike former hører høsten til, og hovedsesongen er i september og oktober. Foto: Mette Møller
HØSTENS FESTMIDDAG: Lam i ulike former hører høsten til, og hovedsesongen er i september og oktober. Foto: Mette Møller Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du alle Dagbladets vinanmeldelser!

Med høstens inntog følger også sesongen for norsk lam. Dette er en råvare som utvilsomt befinner seg i verdenstoppen kvalitetsmessig. Produksjonen av norsk lam blir i stor grad styrt av når det er gode beiteforhold, og med en kort og intensiv beitesesong blir det bare ett lammekull i året.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer