Her er de beste vinene til høstens søndagsmiddag

Følgesvenner til høstens lam.

HØSTENS FESTMIDDAG: Lam i ulike former hører høsten til, og hovedsesongen er i september og oktober. Foto: Mette Møller
HØSTENS FESTMIDDAG: Lam i ulike former hører høsten til, og hovedsesongen er i september og oktober. Foto: Mette Møller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du alle Dagbladets vinanmeldelser!

Med høstens inntog følger også sesongen for norsk lam. Dette er en råvare som utvilsomt befinner seg i verdenstoppen kvalitetsmessig. Produksjonen av norsk lam blir i stor grad styrt av når det er gode beiteforhold, og med en kort og intensiv beitesesong blir det bare ett lammekull i året.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.