Her er de mest populære ferdighyttene

Selger som varmt hvetebrød.

TVERRLIA: Dette var den modellen Eikås Hytter og Hus AS solgte mest av i 2010. Pris byggesett 1 053 900 kroner i den eksklusive utførelsen, 884 800 kroner som grunnmodell.  FOTO: produsenten
TVERRLIA: Dette var den modellen Eikås Hytter og Hus AS solgte mest av i 2010. Pris byggesett 1 053 900 kroner i den eksklusive utførelsen, 884 800 kroner som grunnmodell. FOTO: produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag åpner Norges største messe for hytte og fritidsbolig på Norges Varemesse. Her vil noen av Norges største hytteprodusenter stå klare til å vise frem sine modeller.

Vi har sett nærmere på noen av modellene som solgte godt i fjor, og bildet er entydig: Nordmenn har en hang mot tradisjonell arkitektur.

Det selges desidert flest hytter og leiligheter på fjellet i perioden vi nå går inn i, i tillegg til i september og oktober. Mange hyttekommuner forventer storinnrykk i påsken, og høyt utbud av fritidsboliger innebærer større mulighet for å finne nettopp din drømmehytte.

Populære modeller Saltdalshytta, som er en av Norges største hytteprodusenter, har fem ulike hytteserier og totalt 170 modeller.

Blant de cirka 400 hyttene som ble bestilt i fjor er Aurora-serien den mest populære, opplyser markedsansvarlig Øyvind Skogvoll i Saltdalshytta.

En medvirkende årsak til at den ble populær, mener han handler om at den ble godt markedsført på TV2 og diverse andre medier, fordi den var førstepremie i programmet Farmen i 2010.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer