Opel Ampera-e – 50 mil: Denne kommer til å bli den mest omtalte bilen i 2017 – uten tvil. Bilen skal koste rett over 300.000, skal på på 50 teoretiske elektriske mil, og de første bilene kommer til landet i andre kvartal. Med et batteri på 60 kWh, har den like stor kapasitet som de minste Tesla Model S, men lengre rekkevidde. I tillegg er bilen i en størrelse som passer veldig mange. Selv om bilen bare er 4,17 meter lang, så har den et stort indre, takket være en fornuftig formgivning. Bestillingslisten er lang, men kommer til å bli enda lengre.
Opel Ampera-e – 50 mil: Denne kommer til å bli den mest omtalte bilen i 2017 – uten tvil. Bilen skal koste rett over 300.000, skal på på 50 teoretiske elektriske mil, og de første bilene kommer til landet i andre kvartal. Med et batteri på 60 kWh, har den like stor kapasitet som de minste Tesla Model S, men lengre rekkevidde. I tillegg er bilen i en størrelse som passer veldig mange. Selv om bilen bare er 4,17 meter lang, så har den et stort indre, takket være en fornuftig formgivning. Bestillingslisten er lang, men kommer til å bli enda lengre.Vis mer

Hvilken el-bil?

Her er de mest spennende el-bilene du kan kjøpe i 2017

Elbilen er fortsatt fredet i statsbudsjettet, og nå kommer biler som virkelig kan sette fart i salget.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Flere og flere bilprodusenter melder at de skal komme med elbiler, og åra fram mot 2020 blir svært spennende i så måte. Norge har omfavnet teknologien, for med store avgiftsfritak har det latt seg gjøre å kunne kjøpe elbiler til fordelaktige priser. Når også brukerfordelene er på pluss-siden, så er Norge uten sidestykke det landet med størst andel elbiler i verden.

Nye modeller

Det absolutt viktigste med en elbil er rekkevidden, deretter pris. Det ser vi på mønsteret av de tilgjengelige bilene som finnes på markedet. I 2017 kommer biler med langt bedre rekkevidde enn før, og Tesla vil ikke lenger være alene om å tilby god rekkevidde. Samtidig vil prisene bli enn noen gang.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn