Kjøkkenet er blitt det viktigste rommet for stadig flere. Det brukes til mye mer enn bare å lage mat, og i mange husholdninger er det her hverdagslivet leves.
I vrimmelen av nye kjøkkenmodeller, kreative løsninger, kan det være lett å bli inspirert til å fornye.
Men i iveren finnes det en del feller du kan gå i. Vi har spurt tre eksperter om hvilke feller du bør unngå hvis du vurderer å pusse opp kjøkkenet; en interiørarkitekt, en tømrermester og en eiendomsmegler.
Unødig oppussing? Kanskje har du tabbet deg ut allerede?
At en løsning fungerer greit for deg betyr ikke nødvendigvis at den faller i smak hos andre.
Det er uproblematisk helt til den dagen du skal selge boligen og få høyest mulig pris.
Christian Vammervold Dreyer, leder av Norges Eiendomsmeglerforbund, mener følgende forhold troner øverst på tabbelisten:
Tabbe nr. 1: Nytt kjøkken i gammel stil Velger du materialer og design som ikke virker moderne, er risikoen for at du ikke får pengene igjen, stor ved salg.
- Et furukjøkken i 70-tallsstil trekker ikke verdien av boligen opp, tvert imot. Er kjøkkenet nytt, bør kjøkkenet også se nytt ut, mener sjefmegleren.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger