Her er de ulike cellulittbehandlingene som finnes

90 prosent av alle kvinner har det - selv Kate Moss.

CELLULITTER: Mange kvinner drømmer om en cellulittfri rumpe, men sannheten er den at hele 90 prosent av kvinner har cellulitter etter puberteten. Vi har sett på hvilke cellulittbehandlinger som finnes  - og lidd for skjønnheten. Sjekk hvordan det gikk. Er det egentlig mulig å bli kvitt appelsinhuden?  FOTO: Colourbox.com
CELLULITTER: Mange kvinner drømmer om en cellulittfri rumpe, men sannheten er den at hele 90 prosent av kvinner har cellulitter etter puberteten. Vi har sett på hvilke cellulittbehandlinger som finnes - og lidd for skjønnheten. Sjekk hvordan det gikk. Er det egentlig mulig å bli kvitt appelsinhuden? FOTO: Colourbox.comVis mer

Kamille har sett på hvilke cellulittbehandlinger som finnes - og lidd for skjønnheten...

Er du klar for å glatte ut litt?

Her er de ulike behandlingene, og hva vi synes om dem:

GLAMORØS MUMIE: Cellulite wraps Cellulittbehandlingen til Babor skal være effektiv, hvis du tar den over en lengre periode.

Først får du en kroppsskrubb med salt, etterfulgt av tørrmassasje på lår og rumpe. Massasjen setter i gang blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen.

Etter dette blir lårene bandasjert med cellulite wraps som er omslag fuktet med aktive ingredienser mot cellulitter. Bandasjen lover å øke blodsirkulasjonen og stoffskiftet. Du føler deg som en glamorøs mumie der du ligger og kjenner at kroppen blir strammet inn.

Pluss: Behandlingen tar 30 minutter og kjennes deilig og avslappende.

Minus: Tørrmassasje kan du egentlig gjøre med en kroppsbørste. Implementer det i ditt daglige skjønnhetsrituale!

Pris: Ca. 1200 kroner. Seks til ti behandlinger gir best resultat. Utføres på klinikker som fører Babor.

FETTKNUSERE: i-Lipo Laserbehandling til fettreduksjon, utglatting av cellulitter og kroppsformende behandlinger.

Metoden er det siste innen laserlipolyse og er vinner av den prestisjetunge «Victoire de la Beaute Award, slimming treatment of the year, Paris». Ikke dårlig!

Behandlingen trigger frigjøringen av innholdet i fettcellene, uten trening. Perfekt for deg som akkurat har blitt mor! Du legger deg ned på behandlingsbenken med en laserslange på problemområdet som skal knuse fettcellene.

Behandlingen er ikke vond, og den lover at du minst skal miste 2-4 cm etter hver behandling.

Pluss: Dette må være et alternativ til fettsuging!

Minus: Å miste 2 cm rundt lårene på 20 minutter virker for godt til å være sant.

Pris: Anbefales som serie på åtte behandlinger på 20 min. hver,1690 kroner pr. behandling. Karl Johan Hud og Kroppspleie.

MADONNAFAVORITTEN: Acoustic Wave Therapy, AWT Madonna ble visstnok så begeistret for denne behandlingen under sin siste turné at hun kjøpte sitt eget apparat!

FETT: Cellulitter dannes av fett i det innerste hudlaget. FOTO: Thinkstock.com
FETT: Cellulitter dannes av fett i det innerste hudlaget. FOTO: Thinkstock.com Vis mer

Denne behandlingen knuser cellulittene. Men jo flere cellulitter, jo vondere er behandlingen, dessverre.

Trykkbølger mykgjør bindevevet, og hudens fasthet skal dermed øke. Fett­cellene tvinges til å gi fra seg fett, og blodsirkulasjonen i vevet skal visstnok bli betraktelig bedret. En kur er 8-12 ganger med behandling én til to ganger i uka.

Pluss: WOW! For noen før- og etterbilder! Vil det også skje med oss etter åtte behandlinger?

Minus: Prisen! Dette koster!

Pris: Clinique Amanda i Oslo er den første i Norge som tilbyr denne behandlingen. Pris pr. kur på åtte ganger for ett område: Kr 10 000.

LA DEG KNA: LPG-Endermologi Dette er verdens ledende behandling for figurforming og cellulitter. Ønsker du å forebygge, ta den jevnlig. LPG-maskinen likner en avansert hårføner som knar deg hardt på kroppen i sirkulære bevegelser.

Behandlingen er ikke behagelig, og du får regelmessige latterbrøl av klypingen på kroppen. Men den øker blodgjennomstrømningen, fjerner avfallsstoffer og stimulerer cellefornyelse. Så da, så.

Behandlingen tar litt over en halvtime, og du føler deg energisk etterpå.

Pluss: Wow! For en energi du får av denne!

Minus: Ikke ta den før menstruasjonen. Da er kroppen sensitiv, og den vil føles ubehagelig.

Pris: 750 kroner for 30 min. Bør tas over en periode for optimal ­effekt. Karl Johan Hud & Kroppspleie.

SEND DEM TIL SJØS: Oppstrammende og avgiftende sjø- og leireinnpakning Du legger deg på en varm behandlingsbenk og får en innpakning som består av naturlig leire som skal fjerne giftstoffer, samtidig som ingefær og hvit te stimulerer sirkulasjonen og gjør huden glattere.

Perfekt til økologister som ikke liker tanken på laser og andre høyteknologiske apparater. Tilpassede aromatiske oljer virker pleiende, og koffein virker oppstrammende på huden.

Her ligger du og hviler i den varme innpakningen som består av noe som ligner plastfolie og termodress. Så deilig! Mens du ligger slik får du hodebunnmassasje ...

Pluss: Denne behandlingen tar litt over 30 minutter, og den føles überdeilig! Du blir avstresset, varm og føler deg renset etterpå.

Minus: Så mye gjørme! Du trenger en skikkelig dusj etter behandlingen.

APPELSINHUD: Selv Hollywood-stjernene og de aller vakreste it-jentene har cellulitter. Det er helt sant! FOTO: Stella Pictures
APPELSINHUD: Selv Hollywood-stjernene og de aller vakreste it-jentene har cellulitter. Det er helt sant! FOTO: Stella Pictures Vis mer

Pris: 650 kroner for 30 min. Kan tas som en enkelt behandling som rensende velvære før en spesiell begivenhet eller som en kur på 1-2 behandlinger i uka over en periode på 10 behandlinger. Klinikker som fører Dermalogica.

FULL TRØKK: Impress-240 trykkterapi Er du slapp og sliten, tung i kroppen og hoven i beina, kan trykkterapi være noe for deg. Impress-240 stimulerer oppsuging av væske og drenering i kroppen.

Den hjelper mot cellulitter og nedsatt sirkulasjon, og kan brukes ved ernæringsmessige problemer og renselse. Behandlingen gjøres ved hjelp av kompressorer i en maskin som fylles med luft og presser væsken ut av kroppen.

Bein, hofter og rumpe blir dekket av en stor luftpose, og ved hjelp av kompressorer blåses det luft i posen som setter i gang behandlingen. Føles snålt, men det er resultatet som teller!

Dette skal være en stor favoritt blant kjendisene i Hollywood, skal vi tro rykter. Du får virkelig fornemmelsen av at behandlingen virker øyeblikkelig. Kroppen føles lettere!

Pluss: Denne behandlingen er rask, og du får en umiddelbar følelse av effekt.

Minus: Det kjennes litt rart å ligge dekket i en luftpose ...

Pris: Ca. 1400 kroner for 30 min. Best resultat ved en kur på ti ganger. Klinikker som fører Declèor.

Funker kremene? Har du ikke råd til dyre behandlinger, fins det nok av kremer på markedet - med varierende effekt. Her er det du bør se etter når du skal velge krem:

1. Produktet må inneholde ingredienser som har dyptvirkende effekter på vevet både på fettceller og sirkulasjon, som aromatiske planteessenser.

2. Fettforbrenning kan økes ved hjelp av ingredienser som koffein, enkelte rent framstilte molekyler fra planter og alger, planteteknologiske peptider og noen spesifikke kombinasjoner av aromatiske planteessenser.

3. Dyptvirkende, drenerende sirkulasjonseffekter i vevet oppnås først og fremst med aromatiske planteessenser fra for eksempel peppermynte, grapefrukt og salvie.

4. Kombiner med egenmassasje - eventuelt massasje eller apparatbehandlinger i hudpleiesalong.

NB: For å få virkelig gode effekter på groper, kreves bruk av spesifikke apparater med dybde­massasje og/eller ultralyd som er i stand til å bryte ned «ankrene» i hudoverflaten.

Kilde: Kjersti Johansen, Nordisk fagsjef for Dermanor

Les også:
- Blås kald luft på føttene dine eller mellom puppene
Dette er sminkelooken gutta elsker
Her snoker menn på badet
Vi har testet 17 populære nettbutikker
Trenger du hårinspirasjon?

GRATISTIPS: Er du på budsjett, masser lårene med en røff hanske eller robust klut i dusjen, hver dag, for å få i gang blodsirkulasjonen. Dette er en smart hjemmebehandling som er gratis!  FOTO: Thinkstock.com
GRATISTIPS: Er du på budsjett, masser lårene med en røff hanske eller robust klut i dusjen, hver dag, for å få i gang blodsirkulasjonen. Dette er en smart hjemmebehandling som er gratis! FOTO: Thinkstock.com Vis mer

Saken ble opprinnelig skrevet av Kamille for Klikk.no. Les her.