Her er den perfekte vinen til kyllingmiddagen

Dette må du tenke på.

VELG RIKTIG: Hvitvin vil i mange tilfeller fungere vel så bra og i noen tilfeller også bedre enn en rødvin til kyllingen, skriver Dagbladets vinekspert Robert Lie.
VELG RIKTIG: Hvitvin vil i mange tilfeller fungere vel så bra og i noen tilfeller også bedre enn en rødvin til kyllingen, skriver Dagbladets vinekspert Robert Lie. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet): Kylling er en råvare som vi er vant med at er tilgjengelig hele året. Det er derimot på våren og sommeren at den saftigste og mest smakfulle varianten er tilgjengelig.

En av tingene man burde sette mest pris på er kyllingens anvendelighet.

Brystet egner seg ypperlig på enhver middagstallerken, gjerne i følge med sesongens friske grønnsaker og en lett saus.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer