VELG RIKTIG: Hvitvin vil i mange tilfeller fungere vel så bra og i noen tilfeller også bedre enn en rødvin til kyllingen, skriver Dagbladets vinekspert Robert Lie.
VELG RIKTIG: Hvitvin vil i mange tilfeller fungere vel så bra og i noen tilfeller også bedre enn en rødvin til kyllingen, skriver Dagbladets vinekspert Robert Lie.Vis mer

Her er den perfekte vinen til kyllingmiddagen

Dette må du tenke på.


Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn