Her er den perfekte vinen til påskelammet

Norge har lam i verdensklasse. Disse vinene bør du velge.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Norge er ingen stor nasjon når det kommer til kjøtt av god kvalitet, men et unntak er det norske lammet, som befinner seg helt i verdenstoppen.

Frittgående lam som beiter både langs kysten og i innlandet med variert kost er med på å gjøre norsk lammekjøtt til noe av det ypperste som er å oppdrive.

God kjøttfylde og marmorering, lys farge og relativt mild smak er noe av det som kjennetegner norsk lam av topp kvalitet.

Det er ingen god grunn for at vi ikke skal kunne nyte topp lam også i påsken, som tradisjonelt sett er høysesong for lam i ulike varianter.

Viktige egenskaper

Ved valg av drikke til lammet, er det visse egenskaper vinen med fordel bør inneholde.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn