SYDENKUPP: Nå kan du få en ukes badeferie i Syden for under 1000 kroner, med fly og hotell. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
SYDENKUPP: Nå kan du få en ukes badeferie i Syden for under 1000 kroner, med fly og hotell. Foto: JOHN TERJE PEDERSENVis mer

Her er fellene du må se opp for når du kjøper billigtur til Syden

Dette må du være obs på.

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Den fine sommeren her hjemme er årsaken til at det er massevis av ledige plasser til Syden nå i august.

PRISFEST: Charterselskapene legger daglig ut nye tilbud. Når de ser at de ikke får solgt alle pakketurene, legger de ut bare flybillettene. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
PRISFEST: Charterselskapene legger daglig ut nye tilbud. Når de ser at de ikke får solgt alle pakketurene, legger de ut bare flybillettene. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer

Mange har holdt seg hjemme og nytt sommerværet. Nå som finværet ser ut til å være på hell, kan det være en god plan å ta en sydentur for få ei ekstra uke med sol og varme.

Ei ukes tur til Syden i rimeligste kategori koster nå fra tusen kroner. En flyreise til Syden går fra 400 kroner tur-retur.

Bare flyreisene Når charterselskapene ser at de ikke får solgt alle pakketurene, legger de ut bare flybillettene - med priser helt ned til 398 kroner for en flyreise tur-retur.

MALLORCA: Byferie og badeferie på en gang. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
MALLORCA: Byferie og badeferie på en gang. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer

Det er billigere enn selv lavprisflyene, og du slipper å betale bagasjetillegg.

Det vrimler av ledige restplasser nå. I går hadde nettsida solfaktor.no over 235 000 ledige charterrestplasser for august ute på sine nettsider.

Tilbud hver dag Charterselskapene legger daglig ut nye tilbud.

Flest ledige sydenturer er det til de mest populære reisemålene, Tyrkia og Kreta. Det er her charterselskapene har de store volumene.

Også til Kypros, Bulgaria, Tunisia og de spanske øyene Mallorca og Gran Canaria er det ledige restplasser å finne nå i august måned.

Hele landet Står greske feriemål på ønskelista, er valget mellom Lesbos og Zakhyntos, Rhodos, Kefalonia. Korfu og Kos - alle til rett over tusenlappen for ei ukes tur med sol, bad og varme.

En annen god nyhet er mange ledige plasser med avreise fra flere steder i landet, fra Kristiansand til Evenes.

En flytur fra Bodø til Syden koster nå det samme som fra Bodø til Oslo.

NB: Priseeksemplene er hentet inn 5. august. Prisene endrer seg hver dag.
NB: Priseeksemplene er hentet inn 5. august. Prisene endrer seg hver dag. Vis mer