Her er gavene du bør legge under treet i år

Og slik handler du kjapt og billig.

JULEGAVEHJELP: Siv Anker Eriksen jobber som personlig shopper på Ski Storsenter hele året, men de siste ukene før jul kommer gjerne kunder som vil ha hjelp til å handle inn julegaver i siste liten. Foto: NINA HANSEN
JULEGAVEHJELP: Siv Anker Eriksen jobber som personlig shopper på Ski Storsenter hele året, men de siste ukene før jul kommer gjerne kunder som vil ha hjelp til å handle inn julegaver i siste liten. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En fersk undersøkelse Respons analyse har utført på oppdrag fra Sparebank 1 viser at vi planlegger å bruke 7 685 kroner ekstra til jul i gjennomsnitt - en økning på 6,7 prosent (eller 480 kroner) fra i fjor.

Til sammen regner vi med å bruke 29 milliarder kroner ekstra til jul i år.

- Det er helt naturlig at vi bruker mer penger til jul i år. De fleste av oss har god råd og en grei økonomi. Derfor tåler vi godt å skeie litt ut til jul, sier Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank 1 og programleder i TV3-serien Luksusfellen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer