Her er Gran Canarias skjulte perler

350000 nordmenn reiser hvert år til Gran Canaria, men like fullt har øya ukjente steder for de aller fleste.

Strandliv er best: Men den beste maten finner du gjerne utenfor allfarvei, i mindre landsbyer rundt på øya. Foto: Erik Valebrokk
Strandliv er best: Men den beste maten finner du gjerne utenfor allfarvei, i mindre landsbyer rundt på øya. Foto: Erik Valebrokk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Puerto de Mogán, Amadores-stranden, Arguineguin, Meloneras, Playa del Inglés, Purto Rico og Bahia Feliz – dette er bare noen kjente og kjære feriemål. Men vi går ofte i de samme gamle sporene, men Gran Canaria rommer så uendelig mye mer enn det lille vi kjenner fra før.

Fantastiske utsikter

- Ha høye forventninger. Ha kjempehøye forventninger. Vi kommer til å overgå dem, stråler Björn Westin. Den blide svensken driver Rocky Adventures som har spesialisert seg på vandringer i Gran Canarias overveldende fjellandskap. Han har vært her i snart 20 år, og det finnes knapt en flik av en fjellsti Björn ikke er kjent med.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer