Her er grombilene du kjører med begge hendene på rattet. En av dem imponerer stort

Vingevennene Ford Focus RS, Honda Civic type R og Subaru Impreza WRX STI i stor test.

VINGESPENN: De potente fargeklattene Subaru Impreza WRX STI, Ford Focus RS og Honda Civic type R er blitt skikkelig testet på bane. Resultatene kan du lese alt om i denne artikkelen. Alle foto: Jamieson Pothecary
VINGESPENN: De potente fargeklattene Subaru Impreza WRX STI, Ford Focus RS og Honda Civic type R er blitt skikkelig testet på bane. Resultatene kan du lese alt om i denne artikkelen. Alle foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne gangen har vi samlet et potent knippe biler. Dette er skikkelige fargeklatter som er ikoner fra det øyeblikket de forlater fabrikken. De er bilfabrikantenes gave til deg som vil ha effekt for pengene. Her er markedet er så smalt at de de tør gå kompromissløst til verks for å gi deg høy effekt, høy fart og høy puls.

Og det får du … sammen med mye støy, dårlig fjæringskomfort, et forhjulsoppheng som har lyst å stikke og en motor som trenger aktiv bruk av girene for å hente ut effekten som ligger der oppe mot rødt. Alt er i grunn i motsatt ende på skalaen av det man søker etter i familiebilen. Terningkastene denne gang gjelder derfor bare for autofili, ikke fornuft og komfort.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer