Her er kokkenes favorittrestauranter

- Jeg savner flere gourmetrestauranter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vi alle har noe vi spiser mer av, og kanskje en restaurant vi besøker oftere enn andre.

Selv om vi liker mye forskjellig, vil nok de fleste være ekstra glade når det er noe spesielt til middag i ny og ne.

For disse superkokkene er det definitivt steder de liker å dra - men det er også steder de ønsker å besøke i løpet av året som kommer.

- Spiser det sjeldent I Bergen ligger Alléhjørnet Thai. Dit tar Christopher Haatuft gjerne turen.

- Jeg tror det er favorittrestauranten min. De lager alltid veldig god mat, og er koselige folk.

Når det gjelder favorittmaten til Lysverkene-kokken, er det noe han sjeldent spiser.

- Grillet sjøkreps er det beste jeg vet. Vi har alltid det på menyen, fordi jeg synes det er så godt, forteller han.

I løpet av 2016 ønsker Haatuft å besøke Thailand.

- Eller Vietnam, jeg har aldri vært i de landene før, så det er et godt mål.

- Pizza er undervurdert Sven Erik Renaa har spist mange gode måltider i Belgia, Sveits og Frankrike det siste året. Det beste måltidet var hos Benoit Violer i Crissier i Sveits.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer