I JUBELRUS: - Vi er jo stolte av e-tron og setter vanvittig stor pris på at leserne også synes at dette er den beste bilen som kommer på markedet til neste år, sier en strålende fornøyd Audi-direktør Elin Rosnes Sinervo. Kommunikasjonssjef Morten Moum spanderer gjerne noen bobler på Trine Johansen, digital content manager, Eirik Kristoffersen, leder for produktavdelingen, Bent Martinse, produktsjef, Benthe Saga, produktsjef, Ole Andre Rognstad, produktspesialist, Tommy Bækkevold Jensen, markedssjef og Johan Ramstad, produktsjef. Foto: Per Ervland
I JUBELRUS: - Vi er jo stolte av e-tron og setter vanvittig stor pris på at leserne også synes at dette er den beste bilen som kommer på markedet til neste år, sier en strålende fornøyd Audi-direktør Elin Rosnes Sinervo. Kommunikasjonssjef Morten Moum spanderer gjerne noen bobler på Trine Johansen, digital content manager, Eirik Kristoffersen, leder for produktavdelingen, Bent Martinse, produktsjef, Benthe Saga, produktsjef, Ole Andre Rognstad, produktspesialist, Tommy Bækkevold Jensen, markedssjef og Johan Ramstad, produktsjef. Foto: Per ErvlandVis mer

Her er lesernes favoritt til Årets bil

I år er det Audi e-tron som har fått flest stemmer og kåres dermed som lesernes favorittbil for 2019. Deres første elektriske forsøk appellerer et sultent norsk elbil-publikum og Audi lover å levere i høy takt fra start.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

I år er det Audi e-tron som har fått flest stemmer og kåres dermed som lesernes favorittbil for 2019. Deres første elektriske forsøk appellerer et sultent norsk elbil-publikum og Audi lover å levere i høy takt fra start.

I år hadde vi et rekordstort antall biler med i kåringen. Det ble lansert uvanlig mange nye biler gjennom året og vi valgte å ta med alle 40. Dermed ble det mange for våre lesere å velge mellom. Audi alene hadde hele seks nylanseringer i år. De øvrige modellene var Audi A1, Q3, Q8 A6 og A7.

Sist Audi vant Årets bil i Norge var i 2013 med Audi A3.

Hele 45.441 lesere har vært inne og stemt. 10 prosent mente at e-tron er mest verdig som vinner.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn