Her er lista: Disse yrkene blir mest syke på jobb

- Mye skjer uten at det blir tatt opp.

IKKE SYKE UTEN GRUNN: Leder i Norsk Sykepleierforbund, Eli Gunhild By, synes det er trist å høre at mange kvinner i helse- og sosialyrken utsettes for vold og trusler på arbeidsplassen. Samtidig er hun glad for at det kommer fakta på bordet slik at kvinner ikke beskyldes for å være syke uten grunn. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
IKKE SYKE UTEN GRUNN: Leder i Norsk Sykepleierforbund, Eli Gunhild By, synes det er trist å høre at mange kvinner i helse- og sosialyrken utsettes for vold og trusler på arbeidsplassen. Samtidig er hun glad for at det kommer fakta på bordet slik at kvinner ikke beskyldes for å være syke uten grunn. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forbundsleder i Sykepleierforbundet, Eli Gunhild By, er nedstemt over funnene i Stami-studien - men samtidig glad for å få fakta på bordet.

- Dette er veldig alvorlig, men når vi nå får ny kunnskap, vil det gi oss mulighet til å bygge videre på det vi vet og finne ut hvordan vi kan komme dypere inn i tematikken.

- Vi har bekymret oss lenge for at sykefraværet er så høyt blant kvinner, og sagt at det må forskes mer, nettopp fordi vi vet for lite om årsakene,sier hun.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer