STOR TEST:

Her er Norges seks beste fjellspa

Vinterfjellet kan brukes til mer enn å spise Kvikk Lunsj og fryse på fingrene. Hva med å synke ned i et boblebad og nyte utsikten over skibakken, med et friskt glass bobler i hånda?

SPA I SKIBAKKEN: I utendørsbassenget på Radisson Blu Mountain Resort & Residences  i Trysil kan man studere tøffingene i skibakken fra første rad. Saunaen byr også på utsikt. Foto: Mari Bareksten / Magasinet Reiselyst
SPA I SKIBAKKEN: I utendørsbassenget på Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Trysil kan man studere tøffingene i skibakken fra første rad. Saunaen byr også på utsikt. Foto: Mari Bareksten / Magasinet Reiselyst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høyfjellsluksus og testvinner

Norefjell Ski & Spa er et av Norges mest påkostede fjellhotell og har også landets beste fjellspa.

Da Stordalen åpnet i 2009, var det det dyreste som noensinne hadde blitt bygd i den norske fjellheimen. Siden den gang har hotellet blitt kåret til beste sparesort av både World Luxury Spa Awards og World Travel Awards.

Første stopp tar vi ute i kulda, i det varme utendørsbassenget som går i ett med naturen, så i det brusende utendørsboblebadet.

Inne gir kubbelys en lun effekt, og det finnes både fotbad, finsk sauna, soft sauna, kalde og varme kulper og boblebad.

Det er stille og rolig, for spaavdelingen har 18 års aldersgrense. Barnefamilier har tilgang til et annet bassengområde.

Spamenyen tilbyr alt fra skrubb til steinmassasje, og navn som «Fjellføtter» og «Vinterdrøm» frister. Norefjell Ski & Spa har så definitivt det lille ekstra – og er best i test på fjellet.

Vurdering

Spasenter: Velvære Spa har både ute- og inneavdeling, og er tilrettelagt for voksne. Her er store panoramavinduer som integrerer naturen og en lun atmosfære. I tillegg til et stort utvalg i bad og badstuer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer