Her er Norges skumleste steder

Gjør deg klar for kvelden for grøss og gru.

HJEMSØKT : Hotel Union i Øye er stedet dersom du er klar for å møte spøkelset Linda.Tidligere har gjester fortalt om fottrinn i gangene og lyden av gråt. Foto: HOTEL UNION
HJEMSØKT : Hotel Union i Øye er stedet dersom du er klar for å møte spøkelset Linda.Tidligere har gjester fortalt om fottrinn i gangene og lyden av gråt. Foto: HOTEL UNION Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Mange nøyer seg med en maske og en mørk kappe, men hvorfor ikke ta den litt lenger? Norge er fullt er muligheter for deg som liker det litt «spooky».

Dryppende blod Hva med en spøkelsesvandring rundt Nidarosdomen i kveld? Munken i Nidarosdomen i Trondheim er trolig Norge mest kjente spøkelse. En høy skikkelse med glødende øyne og blod dryppende fra et kutt på halsen, og med en urovekkende tendens til å kutte hodet av kroppen. Munken skal første gang ha vist seg for biskopens kone i 1924, midt under en gudstjeneste i katedralen. Siden er han blitt sett av flere øyenvitner. Du kan jo sjekke sjøl. Han skal være høy og pen, skulle du være i tvil.

Visit Norway bringer en liste over skumle ting man kan oppleve i Norge i forbindelse med Halloween.

Mystiske skygger En vandring ved Akershus festning i Oslo kan få hårene til å reise seg på hodet om du bare legger til litt fantasi.

Hva er de mystiske skyggene som beveger seg langs veggene? Og hvorfra kommer det uhyggelige skriket som kan høres på Akershus festning?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer