Her er nye Discovery

Mer aerodynamisk og mer sofistikert - og mye lettere.

STOR SKJERM: Konseptbilen er av det minimalistiske slaget. Men forvent at midtkonsollen vil bli dominert av en stor touchskjerm.   Foto: LAND ROVER
STOR SKJERM: Konseptbilen er av det minimalistiske slaget. Men forvent at midtkonsollen vil bli dominert av en stor touchskjerm. Foto: LAND ROVER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Til neste år kommer en ny utgave av Land Rover Discovery, en bil som har sett mer eller mindre lik ut de siste 10 årene. Land Rover Discovery 3 kom i 2004, og ble seinere erstattet av den oppgraderte Discovery 4.

Offisielle snik-titt-bilder gir oss en nærmere indikasjon på hvordan den nye versjonen blir.

Discovery Vision Concept vil bli avslørt på New York Motor Show 16. april, men bilen er ikke ventet å stå ferdig før seint neste år.

Land Rover sier den nye bilen er «et nytt og fett konsept som vil representere Land Rovers design-visjon for en helt ny familie av Discovery-biler».

LES OGSÅ: Vi har testet nye Range Rover

Allsidig På grunn av det norske avgiftssystemet, har Discovery her hjemme vært elsket av varebilfolket. På grønne skilter har den 2,5 tonn tunge bilen med 3500 kilos hengervekt vært en yndet bil for både håndverkere og som fjording foran hestehengere.

I 7-seter-versjon er den også en svært praktisk familiebil med fleksible seteløsninger, men da koster den også deretter.

Med den nye konseptbilen vil Land Rover følge i samme spor: «Premium fritids-SUV» er hva de selv hevder, og den nye Discoveryen vil bli bygd på Land Rovers viktigste prinsipper: «følelsesladet design, uovertruffen evne og ultimat allsidighet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer