Du kan trygt gå en ny uke i møte med denne menyen. Du er garantert en variert og morsom matuke om du bruker oppskriftene under.
Menyen er bare en av mange ukemenyer som er laget på Klikk. Her finner du andre ukemenyer.
Mandag Vi starter uka med en pastaklassiker. Den ble først brukt for å sikre at kona til Alfredo fikk nok næring, men når gjestene i restauranten hans ga han komplimenter havnet den på menyen. Etter at to Hollywood-stjerner oppdaget sausen ble den raskt et verdensfenomen.
Tirsdag En god ukemeny burde ha en god porsjon fisk. Ukens første fiskeoppskrift er en deilig suppe som har butterdeigslokk. Høres vanskelig ut? Å nei. Butterdeig kjøper du i butikken (frosne), kjevler ut og pakker rundt suppeskålen som du setter i ovnen til den blir gyllen.
Plutselig ser suppa litt mer spennende ut og får et godt, sprøtt lokk.
Onsdag Midtvinters er det deilig å ha noen gode gryter å varme seg på. Denne gangen har jeg funnet fram til en herlig og enkel gryte med reinsdyrkjøtt. Det høres dyrt og vanskelig tilgjengelig ut, men du finner det i de fleste matbutikker. I oppskriften bruker jeg reinsdyrskav som er blant det billigste viltkjøttet (har du noe i fryseren kan du skjære det i små biter og bruke det).
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger