Vin til vilt

Her er rødvinene som passer best til viltkjøttet

Tre kraftige viltviner fikk terningkast seks.

VIN TIL VILT:  Viltkjøtt har to fellesnevnere som er viktig for vinvalget. De har en varierende grad av viltsmak og er alle magre med lite fett. Foto: NTB SCANPIX
VIN TIL VILT: Viltkjøtt har to fellesnevnere som er viktig for vinvalget. De har en varierende grad av viltsmak og er alle magre med lite fett. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med høsten følger også en rekke flotte råvarer i sesong.

En av høstens mest ettertraktede delikatesser er viltkjøtt.

Hjort og elg er allerede tilgjengelig og reinsdyr følger på nærmere juletider.

Med viltkjøttet kan vi også hente fram de rike kraftige rødvinene som takler den distinkte viltsmaken.

Magert kjøtt med lite fett

Viltkjøtt har to fellesnevnere som er viktig for vinvalget.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer