Her er seks gode viner som passer til grillmat

Ikke la vinen bli overkjørt av grillsmaken.

HJEMMELAGET MARINADE TIL GRILLA KYLLINGSPYD: Til de grillete kyllingspydene trenger du et kyllingbryst, et fedd hvitløk, en halv chili, en desiliter olje, salt, pepper og sitronsatf. Slik gjør du: - Riv av den ene lange biten på kyllingbrystet. Skjær resten i tre lange strimler. 
Kjør olje, chili og hvitløk sammen og pensle på denne sausen i flere omganger mens du griller (det blir saus til overs!). Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft. Server dem gjerne som en snack, tredd på små grillspyd, anbefaler matredaktør Christopher Sjuve. Foto: Lisbeth Michelsen
HJEMMELAGET MARINADE TIL GRILLA KYLLINGSPYD: Til de grillete kyllingspydene trenger du et kyllingbryst, et fedd hvitløk, en halv chili, en desiliter olje, salt, pepper og sitronsatf. Slik gjør du: - Riv av den ene lange biten på kyllingbrystet. Skjær resten i tre lange strimler. Kjør olje, chili og hvitløk sammen og pensle på denne sausen i flere omganger mens du griller (det blir saus til overs!). Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft. Server dem gjerne som en snack, tredd på små grillspyd, anbefaler matredaktør Christopher Sjuve. Foto: Lisbeth Michelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommer er synonymt med grilling. Når vi endelig kan lage mat utendørs er det grill som gjelder, enten det er i parken eller på terrassen. Det fine med grillen er at man kan putte på det meste av råvarer med et godt resultat. Grønnsaker, skalldyr, kjøtt og fisk kan fint grilles og få den karakteristiske grillsmaken som setter en ekstra piff på måltidet. Smaken av røyk og grill er rett og slett en del av sommerens smaker.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer