Her er sommerens matnyheter

Matvarenyhetene rulles ut i butikkhyllene i disse dager. Det er mye som er tiltenkt grill og kos - men gjerne i litt sunnere varianter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det er tid for nye matvarer i dagligvarebutikkene. Her kan du se noe av det nye du nå kan smake på. Varene vil rulles ut i butikkene gradvis, og du vil kunne finne dem i butikkene i løpet av denne uka eller neste.

Ifølge en egen standard for dagligvarebransjen lanseres nye dagligvarer tre ganger om året: I februar, i mai og i september.

Ikke alle blir like godt mottatt: Syv av ti matnyheter flopperKommentar: Lanseres det matnyheter kun for å øke prisene?

Mange grillnyheter - Lanseringsbølgen i mai er som oftest veldig preget av sesongprodukter til sommer og grill, og i år står den amerikanske barbequetrenden sterkt, sier merkevaredirektør i Mills, Lars Marius Lauten til Dinside.

Mills kom i vinter med to nye Delikat tilbehørssalater, som begge fikk gode skussmål i Dinsides smakstest. Delikat byggrynssalat fikk full pott og 6 på terningen fra Dinsides testpanel. Nå kommer de med en Delikat salsa, samt en potetsalat med bearnaise.

- Vi ser at salsa får mer og mer innpass på middagstallerkenen og til grillmaten, og er ikke lenger forbeholdt fredagens tacomiddag, sier Lausen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.