Her er superkokken som gir deg et nytt syn på fritert mat

Er ikke bare forbeholdt «junkfood».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

VIKERSUND(Dagbladet): Geir-Magnus Svae har jobbet på Tyrifjord hotell i Vikersund i 18 år. Han er nå også manager for juniorkokkelandslaget.

Denne kokken vet hva han prater om, og hans merittliste er lang.

Nylig vant han Global Chef Challenge i Sør-Korea, og er en av de beste kokkene i landet.

«Folkelig mat» -Jeg har tenkt på noen gode retter som ikke er vanskelig å lage, men som ikke alle er klar over at er så enkelt, sier Svae.

Menyen juniorlandslagets manager har satt opp virker komplisert da den blir presentert. Vårruller med kongekrabbe, dampet kveite med hjemmelaget pommes frites og fritert camembert.

Heldigvis viser kjøkkensjefen på Tyrifjord hotell oss at det ikke er så vanskelig. Dette er mat som gir deg et nytt syn på bruken av frityr. Frityr er ikke bare forbeholdt «junkfood».

Vårruller Vårruller er ikke noe mange lager hjemme. Som oftest kjøper du det i kantina, eller på restaurant. Men det er lite som trengs for å få til denne meget smakefulle retten.

-Alt du trenger er kongekrabbe, rapsolje, ett egg og vårrullark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer