Her er triksene som gjør at du sparer tid på flyplassen

Slik bruker du mindre tid på venting og kø.

KUTT TID PÅ FLYPLASSEN: Du kan spare mye tid på flyplassen dersom du utnytter alle mulighetene for å komme deg raskere til gaten. Som for eksempel Fast track. Foto: KRISTIN SØRDAL
KUTT TID PÅ FLYPLASSEN: Du kan spare mye tid på flyplassen dersom du utnytter alle mulighetene for å komme deg raskere til gaten. Som for eksempel Fast track. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dinside): Det verste med flyplasser er kø. Og venting.

Her er rådene som kan korte ned på tida du bruker til venting og kø på flyplassen, og som kan gi deg mer tid i taxfreebutikken eller i loungen.

Mest folk morgen og ettermiddag På Oslo Lufthavn er sommertrafikken allerede i gang.

- Det er mest folksomt på morgenen og på ettermiddagen her på OSL, og vanligvis er torsdager og fredager de mest hektiske periodene - og også tidlig om morgenen i helgene, forteller medieansvarlig Joachim Westher Andersen ved Oslo Lufthavn til Dinside.

Tidsrommet mellom klokka 9 og 13 samt etter klokka 17 (klokka 21 torsdag, fredag og søndag) er det generelt mer luftig og roligere på Oslo Lufthavn. Dersom du ennå ikke har kjøpt billetter til sommerens reiser, kan det dermed være smart å styre unna de verste rushtidene.

Og for deg som likevel skal reise på disse tidene, kan det være lurt å ta høyde for at det er mye folk og mer kø, slik at du beregner god nok tid før flyavgang.

Hvor lang tid tar det? På Oslo Lufthavn har de nå fått en ny tjeneste som skal gjøre det lettere for deg å finne fram til gaten din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer