Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Her er verdens mest sexy hotellrom

Nesten 50 000 reisende har stemt.

FORFØRENDE: Dette London-hotellet skal ha det mest sexy hotellrommet i verden, ifølge en fersk kåring. Foto: BLAKES HOTEL
FORFØRENDE: Dette London-hotellet skal ha det mest sexy hotellrommet i verden, ifølge en fersk kåring. Foto: BLAKES HOTEL Vis mer

DinSide Hvis du skulle ønske en lavmælt ferie i London, er sannsynligvis ikke et av de 47 rommene ved Blakes hotell stedet å booke seg inn.

Hotellet har en stil som er så voldsom og så tung at blikket nesten ikke klarer å ta til seg alle inntrykkene før du må lukke øynene, og en suite som «Director's Double» kan få noen og enhver til å ønske å invadere et lite land og skaffe seg noen tusen undersåtter bare for moro skyld.

Utrolig hva en trone i et hotellrom kan gjøre med folk, men det er uansett et mye bedre alternativ enn hotellrommene som har vært med i denne renhetstesten.

Bare sexy Mr & Mrs Smith består blant annet en reisearrangør og bookingtjeneste, og i forbindelse med sitt tiårsjubileum avholdt de nylig Smiths hotellprisutdeling.

Her plukket Blakes ifølge CNN opp det som burde være en prestisjetung pris, for de er nå også i besittelse av verdens mest sexy hotellrom.

Det holder ikke å bare ha betal-tv på rommet uten sladd når en skal vinne slike priser.

ANDREPLASS: Ca Maria Adele-hotellet i Venezia, Italia, fikk andreplassen i sexykåringen. Foto: CA MARIA ADELE
ANDREPLASS: Ca Maria Adele-hotellet i Venezia, Italia, fikk andreplassen i sexykåringen. Foto: CA MARIA ADELE Vis mer

Som bildet over og i artikkelen viser, er stilen betydelig mer nedtonet enn i det allerede omtalte diktator-rommet.

Noen vil sannsynligvis kalle det nettopp sexy, mens interiørarkitekter med psykologi grunnfag kanskje vil hevde at perlemorsmøblementet og det forførende lyset er det som sikrer at du får napp i løpet av hotelloppholdet.

Andreplassen til Italia Senga i den såkalte Corfu-suiten skal ifølge kåringen være så fristende at den knapt er mulig å forlate, og tatt i betraktning at to av dommerne i sexy-kategorien var burleskartisten Immodesty Blaize og direktøren for undertøysprodusenten Kiki de Montparnasse, må vi anta at dette hevdes med en viss autoritet.

Suiten skal være en favoritt blant nygifte, måler 45 kvadratmeter, har gratis trådløsnett (også nygifte trenger WiFi), og har dessuten tv, dockingstasjon, og trådløs telefon levert av Bang&Olufsen.

En natt på hotellet i slutten av november koster rundt 8900 kroner. Har du ikke liggende så mange tusenlapper akkurat nå, kan du alternativt forsøke å lage ditt eget sexy hotellrom hjemme.

Andreplassen i sexykåringen tilhører et forførende hotellrom ved Ca Maria Adele-hotellet i Venezia, mens tredjeplassen tilfalt Dominica, et hotell i Den dominikanske republikk.

TREDJEPLASS: Dominica-hotellet i Den dominikanske republikk. Foto: DOMINICA
TREDJEPLASS: Dominica-hotellet i Den dominikanske republikk. Foto: DOMINICA Vis mer

Kandidatene til Smith Hotel-kåringen ble plukket ut gjennom 47 000 reisevante stemmer samlet inn via Mr & Mrs Smiths nettsted, før en fagjury foretok den endelige rangeringen.

Saken ble opprinnelig publisert på DinSide. Les her.

LES OGSÅ:
Her får du mest hotellrom for pengene
Nye mobilregler for fly i Europa
Vil ha ny setestandard for fly