Her er vinen du bør gi bort i julegave

Ikke la deg lure av julemotiver på vinflaskene - tenk utradisjonelt.

FLASKER I GAVE:  Desember måned er her igjen, og juleshoppingen er i gang for fullt. Et besøk innom Vinmonopolet kan for mange være en god løsning så lenge man handler til den voksne delen av befolkningen. Foto: COLOURBOX
FLASKER I GAVE: Desember måned er her igjen, og juleshoppingen er i gang for fullt. Et besøk innom Vinmonopolet kan for mange være en god løsning så lenge man handler til den voksne delen av befolkningen. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.(Dagbladet Endelig fredag): Desember måned er her igjen, og juleshoppingen er i gang for fullt. Et besøk innom Vinmonopolet kan for mange være en god løsning så lenge man handler til den voksne delen av befolkningen.

Utvalget av produkter er større enn det noen gang har vært, og det kan være vanskelig å orientere seg i mengden av forskjellige drikkevarer.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer