Her er vinen du bør velge til julematen

Se oversikten over hvitvin, rødvin og øl.

IKKE BARE ØL:  Selv om øl og akevitt er et vanlig valg til ribba og pinnekjøttet, er det en rekke ulike vintyper som gjør seg godt. Men det er også noen du bør styre helt unna. Foto: HÅKON EIKESDAL
IKKE BARE ØL: Selv om øl og akevitt er et vanlig valg til ribba og pinnekjøttet, er det en rekke ulike vintyper som gjør seg godt. Men det er også noen du bør styre helt unna. Foto: HÅKON EIKESDAL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Hver jul dukker den samme diskusjonen opp. Skal man drikke øl og akevitt, eller finnes det vin som fungerer til julematen? Svaret er utvilsomt ja på begge punkter.

Øl og akevitt er tradisjon og fungerer utmerket til en rekke av den klassiske julematen, men det finnes også et hav av viner som kan gjøre samme jobben. Det er derimot noen fallgruver man burde være obs på for å få et harmonisk julemåltid.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer