• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.
(Dagbladet Endelig fredag): I tidsrommet fra februar til april får den norske kysten besøk av en fantastisk råvare.
Skreien kommer for å gyte i områder som strekker seg fra Mørekysten til Finnmark. Lofoten er et sentralt gyteområde, og rundt 40 prosent av skreien kommer hit.
Skreien er en helt annen rase enn den vanlige kysttorsken og har en noe annerledes smak og tekstur enn sin stedsbundne fetter.
PRØV PLUSS
1 UKE
1 kr
(Fornyes til 55,-/uke)
1 MÅNED
99 kr
(Fornyes til 99,-/måned)
3 MÅNEDER
249 kr
(Fornyes til 249,-/3måneder)
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.