VALGETS KVALER: Pasta byr på et ubegrenset antall muligheter og en pastavin må derfor velges spesielt for anledningen. Vinekspert Robert Lie deler sine råd og vink på veien. Foto: METTE MØLLER
VALGETS KVALER: Pasta byr på et ubegrenset antall muligheter og en pastavin må derfor velges spesielt for anledningen. Vinekspert Robert Lie deler sine råd og vink på veien. Foto: METTE MØLLERVis mer

Her er vinen som passer til din pastafavoritt

Italienere som står til fem og seks.

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. 

ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret til Norges beste sommelier (vinkelner), og har som eneste nordmann vunnet et europeisk mesterskap for sommelierer. Han har tidligere vært vinansvarlig ved Restaurant Oscarsgate, Statholdergaarden og seinest Grefsenkollen. Foto: NINA HANSEN Vis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Pasta er i Norge blitt hverdagskost på linje med frossenpizza.

Mange forbinder derfor dessverre pasta med spagetti og makaroni med ketchup eller bolognesesaus, men dette er milevis fra mangfoldet denne råvaren faktisk kan by på.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn