Her er vinen som passer til din pastafavoritt

Italienere som står til fem og seks.

VALGETS KVALER: Pasta byr på et ubegrenset antall muligheter og en pastavin må derfor velges spesielt for anledningen. Vinekspert Robert Lie deler sine råd og vink på veien. Foto: METTE MØLLER
VALGETS KVALER: Pasta byr på et ubegrenset antall muligheter og en pastavin må derfor velges spesielt for anledningen. Vinekspert Robert Lie deler sine råd og vink på veien. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. 

(Dagbladet Endelig fredag): Pasta er i Norge blitt hverdagskost på linje med frossenpizza.

Mange forbinder derfor dessverre pasta med spagetti og makaroni med ketchup eller bolognesesaus, men dette er milevis fra mangfoldet denne råvaren faktisk kan by på.

Pasta er å få i et imponerende antall former og fasonger, med dertil hørende italienske navn som beskrivelse. (310 forskjellige dokumenterte typer med 1300 forskjellige lokale navn!)

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer