REKETID: Sommeren er her, og rekene entrer bordet. Vår vinanmelder viser deg hvordan du velger riktig vin til. Et sikkerstikk til reker naturell er enkle, lette og fruktdrevne viner. Foto: METTE MØLLER
REKETID: Sommeren er her, og rekene entrer bordet. Vår vinanmelder viser deg hvordan du velger riktig vin til. Et sikkerstikk til reker naturell er enkle, lette og fruktdrevne viner. Foto: METTE MØLLERVis mer

Her er vinene du bør velge til reker

Dagbladets ekspert har funnet de beste flaskene til rekefesten i sola.

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret til Norges beste sommelier (vinkelner), og har som eneste nordmann vunnet et europeisk mesterskap for sommelierer. Han har tidligere vært vinansvarlig ved Restaurant Oscarsgate, Statholdergaarden og seinest Grefsenkollen. Foto: NINA HANSEN Vis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Selv om sesongen er vinterstid, er rekene blitt et sikkert tegn på at sommeren er her.

Ferske reker kjøpt rett fra båten på brygga og deretter rensket for hånd er en sommerlig tradisjon for mange.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn